Smještaj

Seljačko domaćinstvo Opođe raspolaže s 4 dvokrevetne sobe; dva apartmana s čajnom kuhinjom i kupaonicom za 3-4 osobe te predsjedničkim apartmanom za 8 osoba s kuhinjom, dvije kupaonice, zimskim vrtom, rustikalnim  kaminom. Izvrstan izbor ako Vam je potreban odmor od svakodnevnih obaveza i ubrzanog tempa života, ako tragate za domaćim ugođajem i seoskim ambijentom. Ljepota netaknute prirode i mir su idealan antistress program za Vaše tijelo i duh.  Također nudimo mogućnost smještaja kućnih ljubimaca.

Ako želite doživjeti ugođaj naših starih u mogućnosti smo Vam pripremiti spavanje na slami u našim sobama, prema Vašim željama.

 

Degustacijska sala

U sklopu domaćinstva, prostiru se degustacijska sala, podrum za arhivska vina te podrum za žestice od 600 m2. Degustacijska sala je uređena slavonskim stilom i prirodnim materijalima, opisuje život vlasnika i nudi vlastite proizvode – vina i rakije te sok od jabuka. Pogodna je za organiziranje degustacija i kušanja vina, poslovnih domjenaka tvrtki, rođendana i sl., može primiti do 50 osoba. Također organiziramo glazbu uživo, tamburaške sastave koji su neizostavan dio druženja  na imanju.

Možemo Vam organizirati i veće svadbene svečanosti, vjenčanje iz snova u prekrasnom ambijentu šatorskog prostora za takve prigode ili na otvorenom, koje će Vam pružiti nevjerojatan doživljaj krajolika i prirode, „brdovite ravnice“  i okoline na koje se prostire  nevjerojatan pogled s imanja.

 

 

Voćnjaci

Voćnjaci se protežu dijelom imanja od  40 ha, od čega su nasadi sa 6 000  stabala  kruške viljamovke , 10 000 stabala višnje oblačinske, 12 000 stabala jabuka više sorti  te vinogradi s 11 500 trsova vinove loze. Opremljeni su suvremenom tehnologijom – zaštitnom protugradnom mrežom te meteorološkom stanicom, a navodnjavaju se iz jezera kap po kap koje je u skolpu imanja. Organiziramo berbe voća za grupe, školsku i vrtićku djecu, te izlete i rođendane u prirodi. Također je moguće sudjelovati u pečenju rakija na tradicionalan, slavonski način.

Stanal-016

 

Zoološki vrt

Zoološki vrt s domaćim životinjama – ovcama, kozama, konjima Lipicancima, magarcima te psima Tornjacima.

 

Sport i drugi sadržaji

Mali nogomet – teren za mali nogomet s umjetnom travom

Ribolov – na jezeru u sklopu domćinstva

Sanjakanje

Dječje igralište

 

 

Parking – u sklopu imanja je osiguran parking sa 25 garažnih i natkrivenih mjesta,  te otvoreno parkiralište za 50-ak automobila te  više autobusa.

 

Kućni ljubimci

Kako i sami imamo životinje i kućne ljubimce, osigurati ćemo Vam smještaj i za Vaše ljubimce

 

NAGRADE – ponosni smo vlasnici višestrukih nagrada i priznanja za naše rakije i vina, kako kod nas u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Nadamo se da ćete i vi prepoznati kvalitetu i trud utkan u svaki naš proizvod te  pokloniti sebi i dragim Vama prijateljima ili poslovnim partnerima, jedinstven, poseban i kvalitetan proizvod našeg domaćinstva, Cernika,  Slavonije pa i Hrvatske.