Seljačko domaćinstvo OPOĐE smješteno na južnim obroncima Psunja i zapadnim padinama Požeške gore, u mjestu Cernik, oaza je mira, tradicije te aktivnog života koja će Vama i Vašoj obitelji pružiti jedno nezaboravno iskustvo. Domaćinstvo raspolaže s 4 dvokrevetne sobe; dva apartmana s čajnom kuhinjom i kupaonicom te predsjedničkim apartmanom za 8 osoba s kuhinjom, dvije kupaonice, zimskim vrtom i kaminom. Izvrstan izbor ako Vam je potreban odmor od svakodnevnih obaveza i ubrzanog tempa života, ako tragate za domaćim ugođajem i seoskim ambijentom. Ljepota netaknute prirode i mir su idealan antistress program za Vaše tijelo i duh.

Od popratnih sadržaja, na raspolaganju su jezero, olimpijski bazen, teren za mali nogomet s umjetnom travom te zoološki vrt s domaćim životinjama – ovcama, kozama, konjima Lipicancima, magarcima te psima Tornjacima.

Spoj tradicije, moderne gradnje, netaknute prirode, jedinstvenog krajolika, popraćeno specijalitetima, te našim proizvodima vina, sokova i rakija proizvedenim  na samome imanju, pružit će Vama, našim dragim gostima, jedinstveni doživljaj te neponovljivo iskustvo odmora.

 

NAGRADE – ponosni smo vlasnici višestrukih nagrada i priznanja za naše rakije i vina, kako kod nas u Hrvatskoj tako i u inozemstvu.

Nadamo se da ćete i vi prepoznati kvalitetu i trud utkan u svaki naš proizvod te pokloniti sebi i dragim Vama prijateljima ili poslovnim partnerima, jedinstven, poseban i kvalitetan proizvod našeg domaćinstva, Cernika, Slavonije pa i Hrvatske.

 

Kako bi vam boravak na našem Imanju bio što ugodniji, ljubazno molimo da uzmete u obzir kućni red.